+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Sunny Isles Beach újépítésű ingatlanok


Sunny Isles Beach, Florida riviérája, valóságos nemzetközi olvasztótégely, világszínvonalú város, amely a kontinentális hajózási útvonal, az Intracoastal Waterway és az Atlanti-óceán között helyezkedik el. Az egész éven át tartó kifogástalan időjárás, a hosszan elnyúló, magán- és nyilvános strandok, a világhírű éttermek, night clubok, színházak és kulturális látnivalók a Föld minden tájáról vonzzák a turistákat és a második otthonukat kereső ingatlanvásárlókat.

Az alábbiakban bepillantást nyerhet a Sunny Isles Beachen zajló legnépszerűbb, újépítésű ingatlanokba, tervekbe. További részletekért, alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért kérem, forduljon hozzám bizalommal. Floridában annyi újépítésű ingatlan adott minden pillanatban, hogy felsorolni is képtelenség, ezért kérem, keressen meg, és ossza meg velem az elképzeléseit, hogy bemutathassam a floridai ingatlanpiacot és végül megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot. Az alábbi leírásban szereplő listaárak és lakásjellemzők előzetes bejelentés nélkül is változhatnak, és a tervek, illusztrációk és grafikai elemek csupán javaslatok.

Turnberry Ocean Club - 18501 Collins Avenue


Carlos Zapata világhírű építész által tervezett Turnberry Ocean Club lélegzetelállító, 54 emeletes óceánparti toronyház lesz, melyben 154 hatalmas, ésszerű elrendezésű lakosztály kap majd helyet, ahová a liftek közvetlen bejárást biztosítanak majd. A 48 lakószint mindegyikén maximum 4 lakás található, amelyekből közvetlen kilátás nyílik az óceánra, az öbölre, pirkadatra és naplementére.

Az épület a tervek szerint több, mint 6500 m 2 -en nyújtja majd páratlan szolgáltatásait: döbbenetes fogadótér szökőkutakkal, lenyűgöző, háromemeletes előtér, infinity pool, azaz végtelenbe tűnő, feszített víztükrű medence egy szinten a tengerrel, valamint a háromszintes, több, mint 100 méteres magasságban elhelyezkedő, privát Sky Club. A 30-32. emeleteken található Sky Clubban két úszómedence is helyet kapott bámulatos, a pirkadati és alkonyati horizontra nyíló kilátással, ezen felül két hidroterápiás élményfürdő, kültéri színpad, bel- és kültéri fitneszközpontok jóga- és Pilates-stúdióval, élményfürdő öbölre nyíló kilátással és haj- és körömszalonnal, továbbá egy tágas kül- és beltéri étkezőtér, naplemente- lounge, közösségi tér és még egy kültéri kutyasétáltató is szolgálja a lakók igényeit.

További szolgáltatásként a Turnberry Ocean Club lakói tagságot nyernek a Turnberry Isle Resort & Country Club nevű klubba, amely alig egy kilométerre helyezkedik el a toronyháztól. A klub felszereltségéhez tartozik két, 18-lyukú, Raymond Floyd-tervezte versenygolfpálya, világszínvonalú teniszpályák, kikötői szolgáltatások és luxuséttermek.

A Turnberry Ocean Club lakosztályai egytől egyig rendkívül ésszerűre tervezett alaprajzzal rendelkeznek, és közvetlen kilátást biztosítanak az óceánra és az öbölre. A lakások alapterülete a 269.4 m 2 -es lakótérrel plusz 60.4 m 2 -es kültérrel (pirkadatra és alkonyatra néző erkély) rendelkező lakosztályoknál kezdődik. Ezekben három hálószobát, 4,5 fürdő- és egy dolgozószobát találunk, mindössze 4,15 millió dolláros áron. Minden lakáshoz az óceánra néző erkélyeken lévő nyári konyha is tartozik, barbecue grillel felszerelve.

A további lakástípusok között vannak 4, 5 és 6 hálós, 336 .8 m 2 -től egészen 988.9 m 2 -es nagyságig terjedő lakosztályok, amelyeknek ára 4,24 és 35 millió dolláros ár között mozog.

Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Muse Residences - 17141 Collins Avenue


A páratlan és lenyűgöző Muse Residences óceánparti toronyházában mindössze 68 lakosztály kap majd helyet, melyek mindegyike az óceánra és az Intracoastal hajóútvonalra néző panorámával rendelkezik. A lakosztályok kulcsrakészállapotban, háztartási eszközökkel és berendezési tárgyakkal együtt kerülnek átadásra, a lakásbelsőket pedig az Antrobus + Ramirez  tervezőcég valósítja meg.

A Muse toronyház igazi stílusoázis, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő luxust, kényelmet és szolgáltatásokat kínál, ezzel tükrözi azt az eleganciát és stílust, amely azon előkelő kevesek sajátja, akik otthonra lelnek majd benne.

A világszínvonalú szolgáltatások között széles palettájában találunk többek között exkluzív tengerparti klubot, feszített víztükrű, óceánparti medencét, a legmodernebb felszereltséggel rendelkező fitnesztermet, valamint személyi portási és parkolóinasi szolgálatot. A jövőbeli lakók különböző lakosztályok közül választhatnak: a 338 m2-től 567 m2-ig terjedő légkondicionált rezidenciák között van 2, 3, 4, és 5 hálószobás, 2.5, 3.5, 6 és 6.5 fürdőszobás lakás is. Az árak 4.15 millió és 7.58 millió dollár között mozognak.

Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Jade Signature - 16901 Collins Avenue


A csodálatos, 57 emeletes Jade Signature toronyházból lélegzetelállító kilátás nyílik az óceánra, az Intracoastal vízi útra és a városra. A ház Sunny Isles Beach szívében épül, a Fortune International építő cég népszerű óceánparti lakóparkjai, a Jade Beach és a Jade Ocean szomszédságában. A 192, egytől öt hálószobás luxuslakosztály alapterülete 130 és 465 m2 között váltakozik. Az óceánparti épület határtalanul gazdag szolgáltatásokat nyújt, és minden részlete eredetiségről, kreativitásról és szépérzékről árulkodik. Az árak 1.8-tól és 26 millió dollárig terjednek. Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

A Jade Signature a Fortune építtető cég Jade Building-épületkomplexumának legújabb, legkifinomultabb darabja, és köszönhetően az épület és a lenyűgöző óceánpart tökéletes harmóniájának, egyben az épületdesign legújabb irányzatának világvezető képviselője is.

Az épület lakóinak élete kül- és beltéren egyaránt egyfajta csodákkal teli valóságban zajlik: az érkezőket buja kertdizájn köszönti, a földszintet varázslatos, harmonikus átmenetek kötik össze a medenceszinttel, a kertekkel, a stranddal és az óceánnal, a hatalmas, gyönyörűre tervezett, árnyékolt teraszok pedig elképesztően megnövelik az egyes rezidenciák életterét.

A Jade Signature egyedülálló üdülő-élményéhez hozzájárul még a három emeletnyi kényelmi létesítmény és 53 emelet elegánsra tervezett, ésszerű alaprajzzal rendelkező rezidencia, amelyek lélegzetelállító kilátást kínálnak keletfelé az óceánra és nyugatfelé, az öbölre és a városra is.

Porsche Design Tower - 18555 Collins Avenue


Élet luxuskivitelben, sosem látott színvonalon! A jelenleg is építés alatt álló Porsche Design Tower a nemzetközi hírű tervezőcég első amerikai toronyépülete, és egyedi, automatizált autólift rendszerrel lesz felszerelve, amely a lakók autóit egyenesen a lakosztályukhoz szállítja. Az 57 emeletes henger alakú toronyházban már több mint 22 milliárdos vásárolt lakosztályt. Az összesen 132 rezidenciához, amelyek alapterülete 353 m2-től 836 m2-ig terjed, 284 parkolóhely is tartozik. Az árak 6.2 millió dollárnál kezdődnek és a 32.5 millió dolláros, 1571 m2-es, négyszintes tetőtéri penthouse lakosztályig tartanak. A lakások 94%-a már elkelt. Az alaprajzokért, berendezési tervekért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Ritz Carlton Sunny Isles Beach - 15701 Collins Avenue


Az 50 emeletes luxustoronyházban 212 lakosztály található, kettőtől négy hálószobás lakások, melyek alapterülete 150 és 334 m2 között alakul. A megalkuvás nélküli minőség, hibátlan szolgáltatások és páratlan elegancia fémjelzik a Ritz Carlton toronyházat.

Az óceánra, a városra és az Intracoastal vízi útra nyíló kilátással rendelkező épületben tágas lakóterek, tetőtéri medence, levegős kabanák, azaz pihenőkunyhók, porta szolgálat és hatalmas, magán úszómedencés teraszok várják a lakókat.

  • A szobák belmagassága meghaladja a 3 métert, a tetőtéri lakosztályokban pedig a 4,5 métert is
  • Saját felvonó-előtér minden lakosztályhoz
  • Olasz bútorzatú konyhák, kő munkalapok, európai gyártmányú konyhai gépek, borhűtő és cappuccino-készítő gép, és sok minden más
  • Intelligens otthonvezérlés
  • Szélessávú kábelinternet és WiFi
  • Egyes lakosztályokhoz személyzeti szárny is tartozik

Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Prive - 5000 Island Estates Blvd.


Dél-Florida utolsó magánszigete! A Privé toronyházak Aventura város szívében, az Intracoastal vízi úton fekvő több mint 3 hektáros magánszigeten állnak, ahová a Williams Island és az Island Estates nevű lakóparkokon keresztül lehet bejutni.

Az irigylésre méltó elhelyezkedéssel bíró Privé lakói ily módon közvetlen kijárattal rendelkeznek a közeli kishajó kikötőkhöz, az Aventura Mall bevásárlóközponthoz, a Turnberry Resorthoz valamint kifinomult éttermek és üzletek sorához.

A Privé két, 16 emeletes toronyházában 160 rendkívül stílusos lakosztály van, amelyekhez elképesztően széleskörű szolgáltatások társulnak. A lakók, tartozzanak bármelyik korosztályhoz, legyen bármilyen érdeklődési körük, a legkülönbözőbb szolgáltatások közül válogathatnak a wellness, a sport, a szórakozás, a pihenés vagy a társasági élet területén. A határtalan óceán, a távoli horizont és a végtelen égbolt látványától pedig az élete is garantáltan szabadabban fog szárnyalni. A lakosztályok 2.1 millió dolláros árnál kezdődnek, és 240-től 836 m2-es alapterületig terjednek.


Az alaprajzokért, berendezési tervekért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Mansions At Acqualina - 17749 Collins Avenue


Az Acqualina Resort legújabb épülete, az ellenállhatatlan, óceánparti, 47 emeletes Mansions at Acqualina mindössze 79 privát lakosztályt  foglal magába, amelyek alapterülete 427 és 1114 m2 között váltakozik, 3, 4 vagy 5 hálószobával. A Mansions at Acqualina lakásai 6.9 és 16 millió dolláros ár között mozognak, míg a tetőtéri penthouse lakosztályok 55 milliós áron várnak gazdájukra. A luxuséletmód netovábbja ez az épület: a padlótól plafonig érő üvegfalak fantasztikus kilátást biztosítanak az óceánra, míg az exkluzív strandrész és az elképesztő szolgáltatások a világ legelegánsabb lakóépületévé teszik a Mansionst. Az alaprajzokért, berendezési tervekért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Chateau Beach -  17475 Collins Avenue


A Chateau Beach (azaz Kastély Part) épülete 33 emelet magasan nyúlik az égbolt felé és 85 magán luxuslakosztályának köszönhetően a fényűzés, az elegancia és a kifinomult stílus valóságos fellegvára. Az épület maga merész, lélegzetelállító konstrukció, míg a különféle szolgáltatások vetekszenek a világ legelőkelőbb hoteljeivel és üdülőhelyeivel. A lakásvásárlók 2, 3 és 4 hálószobás lakások közül válogathatnak, amelyek 145 és 392 m2 közötti alapterülettel rendelkeznek. Chateau Beachben a viszonteladási árak 1.6-tól 5.9 millió dollárig terjednek. A saját lakosztálya, a saját kastélyában, a saját partján. Az alaprajzokért, berendezési tervekért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY