+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Floridai Ingatlan Adatbázis


A naprakész floridai ingatlan adatbázis (MLS) lehetővé teszi, hogy önállóan keressen álmai ingatlana után, az Ön egyedi igényeit, vágyait, és költségvetését figyelembe véve. Keressen rá kedvenc helyszínére, akár Miami, Tampa, Clearwater, Orlando, Nápoly, Fort Lauderdale, Daytona Beach, Key West vagy bármelyik floridai város közül az egyik!

Ügyfeleim hatékonyabb kiszolgálása érdekében tagja vagyok a Stellar és Beaches MLS-nek, amely széles körű lefedettséget biztosít a floridai ingatlanpiacról.

Válassza ki az ingatlan típusát  legyen az családi ház, lakás, sorház, kiadásra kínált ingatlan, vagy éppen kereskedelmi ingatlan (eladó szálloda, üzlethelyiség, étterem, gyógyászati intézet) vagy beépítetlen telek. Úgyszintén beállíthatja a minimális, maximális árat, a hálószobák, fürdőszobák számát, az ingatlan alapterületét és további kritériumokat, jellemzőket, mint például vízparti ingatlan és/vagy medencével, légkondicionálóval ellátott ház.

Amennyiben érdekes ajánlatra bukkanna, forduljon hozzám bizalommal, hogy részletesebb tájékoztatást adhassak a kiválasztott ingatlanról, ingatlanokról.

Stellar MLS – Közép Florida Adatbázis


Beaches MLS – Dél Florida adatbázisa


Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY