+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Bemutatkozás


Floridai ingatlant vásárolni vagy eladni ingatlanügynök bevonása nélkül igencsak nagy kihívás. A siker kulcsa az, hogy megtalálja a legjobb floridai ingatlanközvetítőt.

Az ügyintézés folyamán kizárólag a becsületességre és korrekt eljárásra, megbízhatóságra, titoktartásra, az ügyfelek adatainak bizalmas kezelésére, az ajánlatok azonnali bemutatására, teljes pénzügyi elszámolásra és szakértelemre törekszem, hogy az Ön bizalmára rászolgáljak.

Minden ügyfelemre egyedi figyelmet fordítok, hiszen mindenki más igényekkel, célkitűzésekkel és költségvetéssel rendelkezik. Igyekszem megismerni az Ön egyedi követelményeit, hogy a legjobban tudjam szolgálni az érdekeit a floridai ingatlanpiacon. Mindezek mellett számíthat arra is, hogy részletesen magyarázom el Önnek a jelenlegi floridai ingatlanpiaci tendenciákat és helyzetet, hogy biztos döntéseket hozhasson. Akire Önnek szüksége van, az egy teljes körű szolgáltatással rendelkező ingatlanközvetítő, hatékony, kitartó, szorgalmasan dolgozó és sikeres. Az Ön életre szóló ügynöke!

A továbbtanulás a szakmai pályafutásom építésének, sikerességének elmaradhatatlan eszköze. Minden lehetőséget megragadok készségeim és tudásom továbbfejlesztésére, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsak ügyfeleim, floridai ingatlant vásárlók és eladók számára. Örömmel osztom meg, hogy elnyertem a rangos MILLION DOLLAR CLUB, BRONZ DÍJ 2022 elismerést kiváló eladási teljesítményemért a floridai lakóingatlan piacán. Ez az elismerés nem csak az értékesítési eredményeimre utal, hanem bizonyítékul szolgál elkötelezettségemre, hogy kivételes ügyfélszolgáltatást, integritást és szakmai hozzáértést nyújtsak minden ügyfelemnek. Biztosíthatom, hogy továbbra is fáradhatatlanul fogok dolgozni a legmagasabb színvonal fenntartása érdekében. 

Többnyelvű, magyarul és románul is beszélő ingatlanügynökként számos elégedett ügyfelem van. Nincs nagyobb megtiszteltetés számomra mint amikor egy ügyfelem rászánja az időt, hogy értékelje szolgáltatásaimat. Az alábbi Vélemények önmagukért beszélnek, kérem tekintse meg!

A kapott elismerések, vélemények egyben köteleznek. A legnagyobb gondossággal és odaadással fogom képviselni Önöket, a floridai ingatlanok jelenlegi és leendő eladóit és vásárlóit!

Pályafutásom során az Aranyszabály szellemében fogok cselekedni: bánj másokkal úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. 

Forduljon hozzám bizalommal! Az ingatlanügynöki tevékenység számomra nem csupán munka, hanem egy életre szóló szenvedély és hivatás.

Saját fotók


Az ingatlanközvetítő galériámban bemutatom személyes fotóimat, amelyek a záráskor, vásárlás és/vagy eladás hivatalos napjain készültek. Ezek a pillanatok számomra igazi örömforrást jelentenek, hiszen semmi sem múlhatja felül annak a megelégedettségnek az érzését, mint egy sikeresen lezárult floridai ingatlanügylet és az ebből fakadó hosszú távú ügyfélkapcsolatok kialakítása. Ügyfeleim elégedettsége és öröme mindig az elsődleges célom, és hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy Floridában megbízott ingatlanügynökként szolgáljak nekik.

REALTOR® vagyok


A különbség egy ingatlanügynök és egy REALTOR® között

Az ingatlan világában gyakran használják felcserélhetően az "ingatlanügynök" és a "REALTOR®" kifejezéseket, ami zavarba ejtheti a vevőket és eladókat. Azonban fontos megérteni, hogy jelentős különbségek vannak ezek között a címek között. Az ingatlanügynök olyan személy, aki engedéllyel rendelkezik, hogy segítsen embereknek ingatlanok vásárlásában és eladásában. Ezzel szemben a REALTOR® egy olyan ingatlanügynök, aki tagja a National Association of Realtors-nak (NAR), az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb kereskedelmi szövetségének.

REALTOR® lenni többet jelent, mint egyszerűen rendelkezni az ingatlanügynöki engedéllyel. Ez azt jelzi, hogy kötelezettséget vállalunk a National Association of Realtors által meghatározott szigorú Etikai Kód betartására. Ez a megkülönböztetés jelentős, és biztosítja a fogyasztóknak, hogy olyan szakemberekkel dolgoznak, akiket magasabb szabványokhoz kötnek, és fogadalmat tettek a bizonyos szakmai magatartási normák betartására.

Az Etikai Kód az "Arany Szabály" elvein alapul, és 17 cikkből áll, amelyek különböző területeket fognak át a szakmai gyakorlat szabályainak meghatározásában. Ezeket a cikkeket 71 Kiegészítő Gyakorlati Szabvány és 131 magyarázó eseti értelmezés egészíti ki, amelyek garantálják az etikus viselkedés átfogó keretét az ingatlanügyletek során.

Az Etikai Kód első kilenc cikke az ügyféllel szembeni kötelezettségeket szabályozza. A REALTOR®-ok kötelesek ügyfeleik érdekeit előtérbe helyezni, és minden tranzakciót őszintén és integritással végezni. Pontos információkat kell nyújtaniuk az ingatlanról és a tranzakcióról, elkerülve a túlzásokat, félrevezetéseket vagy elhallgatásokat. Az együttműködés más brókerekkel is fontos, amikor az ügyfél érdekeit szolgálja.

A 10. és 14. cikkek a REALTOR® kötelességét hangsúlyozzák a nyilvánosság irányában. A REALTOR®-oknak tartózkodniuk kell attól, hogy bármilyen egyént diszkrimináljanak a faj, szín, vallás, nem, fogyatékosság, családi állapot, nemzetiség, szexuális irányultság vagy nem azonosítás alapján. Elvárás, hogy szakmai kompetenciát tartsanak fenn, és ne kínáljanak olyan szolgáltatásokat, amelyekre nincsenek felkészülve. Az őszinte hirdetési és marketing gyakorlatok is fontos szerepet játszanak a REALTOR® szakmai magatartásában.

Végül, a 15. és 17. cikkek a REALTOR® kötelezettségét határozzák meg más REALTOR®-okkal szemben. A REALTOR®-oknak tartózkodniuk kell attól, hogy hamis vagy félrevezető nyilatkozatokat tegyenek más ingatlanügynökökről, és nem szabad beleavatkozniuk mások szerződéses kapcsolataiba. Vitás ügyek esetén a REALTOR®-okat arra ösztönzik, hogy a vitákat arbitrációval rendezzék, nem pedig pereskedéssel, ezzel elősegítve egy barátságosabb megoldási folyamatot.

Az Etikai Kód magasabb magatartási normákat határoz meg a REALTOR®-ok számára, összehasonlítva a nem tag ingatlanügynökökkel. Az Etikai Kódhoz való ragaszkodással a REALTOR®-ok a szakmai hozzáértést, integritást és ügyfeleik legjobb érdekeit mutatják. A fogyasztók magabiztosak lehetnek abban, hogy olyan ügynökökkel dolgoznak együtt, akik alaposan átvizsgáltak, és esküt tettek ezekre az etikai szabványokra.

Tehát, amikor következő alkalommal ingatlant vásárol vagy elad, tartsa szem előtt az ingatlanügynök és a REALTOR® közötti különbséget. Válasszon olyan szakembert, aki nemcsak rendelkezik engedéllyel, hanem a National Association of Realtors tagja is, valakit, aki esküt tett az Etikai Kódra, és elkötelezett abban, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást és integritást nyújtsa Önnek az ingatlanügye során.

Tanusítványok, szertifikációk, képesítések


Az elmúlt 6 év során megszereztem az itt található tanúsítványokat, képesítéseket és elismeréseket, melyeket elkötelezettségem bizonyítékának tekintek. A folyamatos továbbtanulás elengedhetetlen az ingatlanközvetítői képességeim fejlesztése és az ügyfeleim számára nyújtott kiváló, kivételes szolgáltatások biztosítása érdekében.
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY