+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Floridai ingatlan berendezés bérbeadásra


Amennyiben Ön azt fontolgatja, hogy bérbe adja floridai ingatlanát, legyen az egy önálló családi ház, apartman, villa, lakás vagy sorház, a rövid távú bérbeadással foglalkozó cégek kulcsrakész állapotban ajánlják őket kiadásra. Egy ingatlan abban az esetben számít kulcsrakészen bútorozottnak, ha azonnal beköltözhető, használható, vagyis nem csak bútorozás szempontjából van készen, hanem van hozzá ágynemű, edények, evőeszközök, minden, egészen a mosogatószivacsig.

Nem szeretne egy vagyont költeni a floridai ingatlan berendezésére, de mégis ki szeretne emelkedni a tömegből? Szeretné, ha a befektetési ingatlana nagyszerűen és vendégváróan nézne ki? A turisták általában inkább a hétvégi házakat választják, mint a szállodákat, főként azért, mert olyan érzésük van, mintha otthon lennének. OTTHON FLORIDÁBAN!

Nézzen meg néhányat azon kulcsrakészen bebútorozott, rövid távra kiadható floridai házak, lakások, sorházak közül, amelyek berendezésére büszke vagyok! Remélem tetszik amit lát, és rám bízza floridai befektetési célú ingatlanának bérbeadásra való előkészítését.

Floridai családi ház - 6 hálószoba / 6 fürdőszoba


Floridai sorház - 4 hálószoba / 4 fürdőszoba


Floridai lakás/öröklakás - 2 hálószoba / 2 fürdőszoba


Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY