Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Hírek
Hírek

Teljes Körű Ingatlan Szolgáltatás 


 

Floridai ingatlant vásárolni vagy eladni ingatlanügynök bevonása nélkül igencsak nagy kihívás. A siker kulcsa az, hogy megtalálja a legjobb floridai ingatlanközvetítőt.

Az ügyintézés folyamán kizárólag a becsületességre és korrekt eljárásra, megbízhatóságra, titoktartásra, az ügyfelek adatainak bizalmas kezelésére, az ajánlatok azonnali bemutatására, teljes pénzügyi elszámolásra és szakértelemre törekszem, hogy az Ön bizalmára rászolgáljak.

Továbbá, akire Önnek szüksége van, az nem pusztán megbízható, becsületes, erkölcsös, barátságos és igazságos, hanem el is tudja magyarázni a jelenlegi floridai ingatlanpiaci helyzetet, aki az Ön egyéni igényeinek, céljainak és költségvetésének megfelelően közelíti meg a helyzetet. És ami a legfontosabb, akire Önnek szüksége van, az egy teljes körű szolgáltatással rendelkező ingatlanközvetítő, hatékony, kitartó, szorgalmasan dolgozó és sikeres. Az Ön életre szóló ügynöke!

Több mint 6 éves ingatlanügynöki tapasztalatom révén birtokában vagyok a szükséges szakértelemnek, tudásnak, időnek és energiának ahhoz, hogy Önnek kiváló, teljes körű ingatlan szolgáltatást nyújthassak.

  • Ön minden szükséges segítséget megkap ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes floridai ingatlant - legyen az családi ház, apartman, villa vagy sorház, az egyéni igényei, céljai és költségvetése alapján - akár lakhelyet, rövid vagy hosszú távú bérlést vagy ingatlan-befektetést keres!
  • Naprakész adatbázis áll rendelkezésére egész államra kiterjedően, hogy floridai ingatlant keressen.
  • A floridai építészek új tervei közül a legjobbak kerülnek bemutatásra – minden egyes részlettel, amit Önnek tudnia kell – függetlenül attól, hogy milyen floridai térség érdekli.
  • Biztosíthatom arról, hogy a lehető legalacsonyabb árakat és a legjobb feltételeket fogom kialkudni Önnek .
  • Teljes körű segítséget fog kapni ahhoz, hogy az Önnek legmegfelelőbb kölcsönhöz hozzájusson.
  • Az Ön igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatókkal, bérbeadókkal, lakásbiztosítókkal, bérbeadást irányító cégekkel, könyvelőkkel, adótanácsadókkal, bevándorlásra szakosodott ügyvédekkel és építési vállalkozókkal fog kapcsolatba kerülni.
  • Eladás utáni szolgáltatásokat is nyújtok: segítek szerződést kötni a helyi közművekkel – víz, csatorna, áram, internet, kábel TV, lakóbizottság.
  • Önnek abban is segítségére leszek, hogy a rövid távú bérlésekkel foglalkozó cégek által igényelt leltár alapján kulcsrakészen, ízlésesen, időben kerüljön berendezésre  az Ön floridai hétvégi háza/befektetési ingatlana. Tűnjön ki a tömegből!
  • Abban is segítséget kap, hogy a környék legjobb ingatlan-menedzselő cégei a lehető legrövidebb időn belül bevételhez jutassák.
  • Az Ön floridai ingatlanát (családi ház, apartman, villa vagy sorház) a lehető legmagasabb áron fogom eladni, a jelenlegi és a nemrég eladott ingatlanokról készült összehasonlító piacelemzés alapján.

 

 

 

 Egy jó ingatlanügynök nem csak ingatlanokat segít eladni vagy vásárolni – önmagát adja el! Szeretnék az Ön életre szóló ingatlanközvetítője lenni!