+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Miami újépítésű ingatlanok


Florida legnagyobb, leggyorsabban növekvő és legbefolyásosabb központja Miami, vezető szerepet tölt be a pénzügy, a kereskedelem, a kultúra, a média, a szórakoztatás, a művészet és a nemzetközi kereskedelem területén is. A Miami horizont több mint a város szimbóluma: kevés megkapóbb látvány létezik annál, mint ahogy a mennybolt felé nyújtózkodó, sziporkázó felhőkarcolók kirajzolódnak a nappali vagy éjszakai égbolt előtt. A város gyönyörűséges strandjai, számtalan szórakozási lehetősége, elegáns üzletei, vibráló éjszakai élete és nyüzsgő klubjai látogatók millióit csábítják ide minden évben. A virágzó Miami ingatlanpiac nagy lehetőségeket kínál nemcsak ingatlan befektetőknek és világsztároknak, hanem bárkinek, aki Miami egyedi életstílusát kedveli. Miami újépítésű ingatlan piacán minden bizonnyal megtalálja majd az elképzeléseinek legmegfelelőbbet. Tekintve, hogy a belváros rendkívül sok munkalehetőséget kínál, számos lakás állandóan foglalt, ezért a befektetők kihasználják a kiadó lakások iránti állandó keresletet.

Az alábbiakban bepillantást nyerhet Miami legnépszerűbb, újépítésű luxuslakásaira. További részletekért, alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért kérem, forduljon hozzám bizalommal. Floridában, jelen esetben Miamiban, számos ingatlanépítkezés zajlik minden adott pillanatban. Keressen meg, és ossza meg velem az elképzeléseit, hogy bemutathassam a floridai és Miami ingatlanpiacot, hogy megtaláljuk az Önhöz legjobban illő ajánlatot. Az alábbi leírásban szereplő listaárak előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

Paramount Miami Worldcenter - 1010 Ne 2nd Ave, Miami, Fl 33132


A Paramount Miami Worldcenter 60 emeletes, 470 fényűző lakást magába foglaló toronyház lesz, amely minden bizonnyal Miami legfőbb bevásárló-, gasztronómiai és szórakoztatóközpontjává fog válni. Minthogy az épület közvetlen kapcsolattal rendelkezik majd a Miami Worldcenter Mall üzletházhoz, a lakók szinte karnyújtásnyira élnek majd luxusüzletek és előkelő éttermek garmadától. A nem kevesebb, mint 213 méter magasra tervezett felhőkarcoló a látványról szól: megállíthatatlanul tör majd a Miami égbolt felé, így miközben ismerősei tisztelettel néznek majd fel otthonára, Ön élvezheti az akadálytalan kilátást.

Hiszi vagy sem, a kilencedik emeleti tetőtéren üdülőjellegű medence, tenisz-, futball- és futópálya, sétaútvonalak, piknikező hely, üvegház, pihenő társalgó, csúcskategóriás fitneszközpont, játszóház, társasági szoba, vízen úszó pihenő kabinok, azaz kabanák és még megannyi más szolgáltatás várja a lakókat. Mi több, a Yacht Skyview Deck elnevezésű, luxus jacht alakúra tervezett tetőtér négy emelet magas lesz, és az 55-58. emeleteken kap majd helyet.

A jachttetőn helyet kap majd egy Skyview társalgó, úszómedence, infinity spa, azaz végtelenbe tűnő, feszített víztükrű élményfürdő, jógatető és természetesen mindezt megkoronázza a városra és az óceánra nyíló, lélegzetelállító kilátás. A toronyház lakórésze a 10. és az 54. emeletek között helyezkedik el. Tizenkét különböző alaprajzú lakás közül lehet válogatni, ezek 138 és 221 m2 közötti méretűek, és egytől három hálószobával, valamint egy dolgozószobával rendelkeznek. Az egyhálós, kétfürdős lakások 690.000 dolláros árnál kezdődnek, a kéthálós, háromfürdősök 980.000 dollárnál, a háromhálós, négyfürdős lakások pedig 1.4 millió dollártól kaphatóak. Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal! A Paramount át fogja írni a városi lét fogalmát.

One Thousand Museum Biscayne - 1000 Biscayne Blvd., Miami, Fl 33132


A One Thousand Museum toronyház pár percnyi távolságra épül South Beachtől és a Brickell pénzügyi negyedtől. A 62 emeletes, 210 méter magasra tervezett épületben összesen 83 lakás kap majd helyet 2017-es átadásakor. A Biscayne Boulevard 1000-es szám alatt, a Museum Parkkal szemben épülő One Thousand Museumot Zaha Hadid tervezte, a világ első női építésze, aki elnyerte a rangos Pritzker építészeti díjat. Az egzotikus épületterv szerint a felhőkarcoló külső, ívelt vázat fog kapni, amely statikai szempontból is kulcsszerepet tölt be, mivel lehetővé teszi, hogy az épület belsejében kevesebb tartópillérre legyen szükség. Ez lesz továbbá Miami első toronyháza, amelynek tetején magán helicopter leszállópálya létesül. 

A lakásokból nyíló hatalmas teraszok lebilincselő panorámát biztosítanak a lakóknak. A One Thousand Museum Miami egyik legjobban várt ingatlanfejlesztése, amely a fényűzés világ fővárosának kellős közepében készül. Alig pár lépésnyire áll majd a szintén új építésű Museum Parktól, világszínvonalú művészeti és tudomány múzeumoktól, a Performing Art Centertől, valamint luxus üzletek és elegáns éttermek sorától.

A One Thousand Museum lakásaiból nézve megsokszorozódik Biscayne Bay amúgy is lélegzetelállító szépsége: a határtalan Atlanti-óceán látványa és a Miami égbolt előtt kirajzolódó város mindig változó sziluettje elvarázsol. A gyönyörű nagy teraszok a friss levegő és a trópusi napsütés áldását hozzák el a toronyház lakásaiba. A belsőépítészeti megoldások a legmagasabb minőségben készülnek, és szinte múzeumi tárgyakat idéző művészeti értékkel bírnak majd. Az egyes lakások kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, padlóburkolattal, egyedi gardróbokkal és csúcskategóriás világítással.

Maga az épület különböző típusú lakrészekre oszlik. A 10-14. emeleteken külön bejáratos dupla apartmanok találhatók, melyek 790 m2-es alapterületűek és áruk 10.8 és 12.1 millió dollár között mozog. A 15-49. emeleteken lévő, a szintek felét elfoglaló lakosztályok 420 m2-esek, 5.7 és 7.7 millió dollár közötti áron kaphatók. Végül, az 50-57. szinteken a teljes emeletre kiterjedő, 905 m2-es penthouse rezidenciák helyezkednek el, 17.4-től 21 millió dolláros áron. Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Brickell City Center - 68 Se 6th st., Miami, Fl 33131


A Miami szívében készülő Brickell City Centre 1.05 milliárd dolláros építkezés, a vegyes használatú épületegyüttes a városkép meghatározó része lesz. A tervek szerint a komplexumban luxus bevásárlóközpont, két lakó toronyház, szálloda, wellnessközpont és irodaépület is helyet kap. A közeli Metromover vasútállomás révén közvetlen összeköttetés áll majd rendelkezésre egyebek között a Miami nemzetközi repülőtérrel, az Interstate 95-ös autópályával, az Adrienne Arsht Center for the Performing Artsszal, a Miami Arts Museummal és Miami Beachcsel. Az ötemeletes bevásárlóközpont fölé három toronyház magasodik majd: az East Hotel, a Reach és a Rise.

A Reach Brickell City Center 43 emeletes toronyházban (68 Se 6th St) 383 darab, 12 különböző alaprajzzal rendelkező luxuslakás kerül eladásra. Az egyhálószobás, 81 m2-es lakások viszonteladási ára 710.000 dollár, a kéthálós, 121 m2-eseké 1.1 millió, míg a háromhálós, 166 m2-eseké 1.2 millió dollár. A kivitelező, építész árai kérésre elérhetők. 

A viszonteladói árak 632.000 dollárnál kezdődnek az egyhálószobás, 830.000 dollárnál a két-, és 1.3 millió dollárnál a háromhálószobás lakások esetében. Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal! 

Brickell Flatiron - 1001 South Miami Avenue, Miami, Fl 33130


A Brickell Flatiron felhőkarcoló kitűnő elhelyezkedéssel bír Miami belvárosának szívében, pár perces sétára Mary Brickell Villagetől és a Brickell City Centretől. Az utat festői szabadtéri kávézók, elegáns éttermek, üzletek és piacok szegélyezik, közben kültéri kulturális események gazdagítják a környék társasági életét. Az üvegtorony, sodró homlokzatával, lendületes íveivel a Miami városkép egyedi eleme lesz majd. A reneszánszt idéző belső tér és az erőteljes külső között feszülő ellentét romantikus vonzerőt kölcsönöz az épületnek. A Brickell Flatiron a legapróbb részletek iránt tanúsított figyelemmel, aprólékosan kiválogatott építőanyagokkal, egyebek mellett egyedi olasz díszlécezéssel és profi német háztartási gépekkel igyekszik kielégíteni mindazok igényeit, akik kizárólag a legmagasabb szintű luxussal és minőséggel tudnak kiegyezni.

Minden lakás bútorozott, kulcsrakész állapotban kerül átadásra, és a lakás, valamint a terasz teljes területén olasz porceláncsempés burkolat borítja a padlót. Az épületben 15 különböző alaprajzú lakástípus közül lehet választani, amelyekben 1, 2 vagy 3 hálószoba és 1, 1.5, 2.3 vagy 3.5 fürdőszoba található.

Az alapterületek a 68 m2-es, egyhálós lakásoktól a 188 m2-es háromhálós lakásokig terjednek. A lakásárak 465.00 és 2.5 millió dollár között alakulnak. Penthouse lakosztályok 8 eltérő alaprajzzal kaphatók az 50-61. emeleteken: többek között 2 hálószoba + dolgozó + 3 fürdős és 4 háló + dolgozó + 2.5, 3.5 vagy 4.5 fürdőszobás variációkkal. Az alapterület a 127 m2-es kéthálós lakásoktól a 241 m2-es, négy háló + dolgozószobás lakosztályokig terjed. A penthouse lakosztályok 2.5 és 14 millió dollár közötti árakon kaphatók.

Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Gran Paraiso - 500 NE 30th Street, Miami, Fl 33137


A Miami Edgewater kerületében zajló Paraiso Project negyedik, utolsó toronyháza a 2018-ra tervezett Gran Paraiso lesz, egy felhőkarcoló, amely a legfényűzőbbnek ígérkezik mindközül. A belső tereket Piero Lissoni, míg az épületet magát az Arquitectonica cég tervezte, és 53 emeletén emeletenként mindössze hét lakás lesz, a 6. és a 49. szintek között. Az épület homlokzata párhuzamos lesz a partvonallal, így semmi sem zavarhatja majd az óceánra néző kilátást.

A 6-49. szintek lakásai különböző elrendezésekben kaphatók: az egy hálószoba + dolgozószoba + két fürdőszobás, 118.8 m2-es lakások 700.000 dollárnál kezdődnek, a két háló + dolgozó + 3 fürdőszobás, 140.3 m2-esek 900.000 dollártól, a három háló + dolgozószoba + 4 fürdőszobás, 140.3 m2-esek pedig 1.3 millió dolláros ártól indulnak.

7 különböző, remek beosztású lakástípus áll rendelkezésre az 1-től 4 hálószoba + dolgozószobás kategóriában . Négy további alaprajztípus kínálkozik azoknak, akik az 50. és az 53. emelet között elhelyezkedő penthouse lakosztályok valamelyikét szeretnék megvásárolni, 4 millió dollártól kezdődő áron.

A fényűző lakások egyebek mellett három méter magas üvegfalakkal, tágas, üvegkorlátos terasszal, magánlifttel és -előtérrel, Sub-zero és Bosch beépített háztartási gépekkel valamint európai konyhabútorral rendelkeznek.

Az épület felszereltségéhez tartoznak többek között buja kertek, vízparti sétányok, egyedi közösségi terek, Michael Schwartz ötcsillagos étterme, parkolóinas- és 24-órás biztonsági szolgálat, concierge, lagúna jellegű úszómedence, spa, fitneszközpont, játszóház és teniszpályák is. Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal! 

SLS Lux Brickell - 1300 South Miami Avenue, Miami, Fl 33130


Az SLS Lux Brickell toronyház páratlan kényelmi szolgáltatásokat kínál a jövőbeli lakástulajdonosoknak. Az épület mindössze pár percre áll majd a Brickell City Centretől és a Mary Brickell Village bevásárlóközponttól, amely Miami legújabb, legextravagánsabb bevásárló- és életmódközpontja.

A nemzetközi hírű Arquitectonica építész cég tervezte az SLS LUX-ot, ami 57 emelet magas lesz, 450 kulcsrakész luxuslakás található majd benne, amelyek 1, 2 vagy 3 hálószobás beosztással és magánliftekkel rendelkeznek majd. Az alapterületek 87.7 és 165.2 m2 között, az árak pedig 530.000 és 1.1 millió dollár között mozognak.

Ezen felül korlátozott számban kapható még 12 darab, többszintes penthouse lakosztály is a toronyház felső három emeletén. A lakosztályok belmagassága 3.65 méter és egyedi gourmet konyhával valamint a városra, a Biscayne-öbölre és az Atlanti-óceánra néző panorámakilátással bírnak majd. Az alaprajzokért, a jelenleg eladó ingatlanok listájáért és az aktuális árakért forduljon hozzám bizalommal!

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY