+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Paradise Palms Resort, Kissimmee, Florida 34747 - Az eladó ügynökeként


| 4 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | MEDENCE | 176.70MHASZNOS ALAPTERÜLET | ELADÁSI ÁR: $230,000 |

 

Fantasztikus elhelyezkedés! A 176.70 m2 területű klubház csak egy lépésre van! A világhírű Walt Disney vidámparkok, éttermek és vásárlási lehetőségek közelében fekvő, professzionálisan bútorozott és berendezett sorházi luxusotthon a népszerű Paradise Palms üdülőhely-stílusú zárt lakóparkban található. A 2013-ban épült, jövedelmező nyaraló az otthon minden kényelmével szolgál: magánmedence, tágas alaprajz négy hálószobával, három komplett fürdőszoba, elegáns étkező és nappali, teljesen felszerelt konyha rozsdamentes acél konyhai gépekkel, gránit munkalapok, teljesen csempézett alsó szint és a sort még lehetne folytatni. A havi HOA (Home Owners' Association, közös költség) díjban benne foglaltatik: a klubház üdülőhely-stílusú medencéje, élményfürdő, szauna, korszerű fitnesz centrum, játékszoba, piac , tiki bár, csemegeüzlet, mozi, tenisz-, kosárlabda- és röplabdapálya, concierge-szolgálat. A foglalások folyamatosan érkeznek.

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Évekkel ezelőtt ismertük meg Gábor Editet és elhivatott, proaktív hozzáállása meggyőzött minket arról, hogy ő a legmegfelelőbb ember házunk eladására. Nem is kellett csalódnunk. A helyi ingatlanpiaci helyzettel kapcsolatban mindig jólinformált volt, és egyenesen beszélt velünk a lehetőségekről. Nem csak, hogy készített egy összehasonlító piacelemzést, de arra is szakított időt, hogy elmagyarázza nekünk az aktuális trendeket. Ezen beszélgetések, valamint javaslatai alapján felkészült döntést tudtunk hozni az árról, hogy az versenyképes, de nekünk is elfogadható legyen. Edit javaslatait a piac beigazolta.

A floridai Kissimmee-ben található Paradise Palms Lennar-féle, elegáns nyaralóotthonokkal szolgál, amelyek egyaránt remekek ingatlanbefektetési és nyaralási célra is. Szökőkutak, vízesések, lenyűgöző kilátás és egy valóságos trópusi paradicsom hangjai fogadják a nyaralóközösség fényűző bejáratán belépőket. Paradise Palms teljes körű szolgáltatásokkal bíró nyaralókörnyezete a legkiválóbb szórakozási lehetőségeket kínálja lakói és vendégei számára. Ön és kedves vendégei örömére ott van a közelben minden, amit csak Floridában szeretni lehet. Pár percre van csak a Disney World, a Universal Studios, Orlando nevezetes International Drive utcája, Florida számtalan golfpályája és sok más látnivaló. A lakóközösség elhelyezkedése miatt könnyen elérhető Orlando következő főútvonalairól: US 192, SR I-4, SR 417, és a Highway 27. További információkért forduljon hozzám bizalommal!

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem : ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Azt gondolom, ha létezik még a mai rohanó világban alaposság, precizitás, szakértelem, akkor ezeket, egy személyben testesíti meg az én ingatlanügynököm. Az ingatlan értekesítése során folyamatos információt kaptam az aktuális helyzetről, egy perc kétely nem volt bennem, hogy az üzlet sikerrel zárul. Edit a rá jellemző lelkiismeretes hozzáállásával, nagyívű szakmai ismereteivel, szó szerint keresztül gázolt minden elénk háruló akadályon, és sikerre vitte az üzletet. Mivel régóta ismerem így nem lepett meg a lehengerlő stílusa, amivel mindent a határidőre elintézett. Ezúton szeretnék köszönetet mondani. Drága Edit, ha Floridai ingatlan, akkor a jövőben is csak veled dolgozom és téged ajánlak.

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY