+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Isles At Cay Commons, Orlando, Florida 32819 - Az eladó ügynökeként


| 3 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | 116 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ELADÁSI ÁR: $235,000 |

 

Ritkán található a piacon, a legfelső emeleten, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás sarok lakás, lifttel ellátott épületben a népszerű, Isles at Cay Commons at Vista Cay zárt lakóparkban, az Orange County Convention szomszédságában, pár percre a világhírű Disney World-től, az Universal Studio-tól, a Sea World-től, az Orlando Eye-tól, valamint számos turisztikai látnivalótól, éttermek, bárok, üzletek és bevásárlóközpontok közelében. Legyen ez állandó lakhelye, nyaralója vagy befektetési célú ingatlana, nincs jobb hely, mint a Vista Cay, hisz rövid távú bérleti kiadásra is kiválóan alkalmas. Az egyik hálószoba tóra néző kilátást biztosít, míg az erkélyről részleges tóra néző kilátást kapunk. A bútorozott és felszerelt, Sonoma alaprajz, nagy hálószobákat, tágas fürdőszobákat, nappalit, étkezőt, rozsdamentes acél konyhai eszközöket, gránit munkalapokat kínál. Élvezze a lenyűgöző klubház szolgáltatásait: medencék, medence melletti bár, fűtött spa, fitneszközpont, kosárlabdapálya, grillezési lehetőség, üzleti központ, játékterem, mozi, concierge-pult. Legyen Ön is tulajdonos Orlandoban! 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:              ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :             ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Magam is ingatlanokkal foglalkozom airbnb-s rendszeren belül adom ki saját és idegenek lakásait. Ennek kapcsán sok ingatlan adás-vételét volt módom követni, így jól megismertem az evvel kapcsolatos mentalitást, munkamódszert, de minden várakozásomat felülmulta az orlandói lakásom eladásakor szerzett siker és tapasztalat. Orlandói lakásom eladásával Editet bíztam meg, aki azonnal hátára vette az egész ügyet és a lehető legnagyobb részletességgel és pontossággal leírta az eladással kapcsolatos teendőimet, ami csupán a szükséges dokumentumok megküldése és az okiratok aláírása volt. Minden kérdésemre részletes választ kaptam, sokszor egy órán belül, még akkor is, ha nála éjfél volt. Minden olyan feladatot magára vállalt, mely nem tartozik egy ingatlanügynök feladatai közé, mert a tulajdonosnak kellene végeznie. Profi videót és fotókat készítetett a lakásról, és úgy megszervezte az érdeklődők számára a lakás bemutatását, hogy az rekord gyorsasággal, egy nap alatt a meghirdetett áron, alku nélkül elkelt.

Ez CSÚCSSIKER! Kell ennél többet mondani, kell ennél jobb ajánlás? Úgy gondolom, hogy ez nem jött volna létre alapos, gondos, lelkiismeretes előkészítő munka nélkül. Köszönöm szépen Edit!!

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY