Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Hírek
Hírek

Delray Beach, Florida, 33444 - Az Eladó És Vevő Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | 255.20 M2 | ÁTADÁS: 2018 OKTÓBER 24 | ELADÁSI ÁR: $575,000 |

 

Eszményi elhelyezkedésű családi ház, 51 × 28 méteres telken, a rendkívül kelendő történelmi Swinton Avenue-n, mindössze pár percre a hírneves Atlantic Avenue-től és az óceánparttól. Az elkerített telek friss tájrendezést kapott, a ház óriási, osztott alaprajzzal rendelkezik, három hálószobája, három teljes, kagylós mészkőlapokkal és antikolt márvánnyal borított fürdőszobája és saját, fedett kerti terasza van, búja trópusi kilátással. A ház egész belső tere, valamint a kétautós garázs is újonnan lett kifestve. Gránit munkalapok, hatalmas ablakok és tágas kocsifelhajtó jellemzik a házat, amelyet minden irányból fák és bokrok rejtenek el az esetleges kíváncsi tekintetek elől. Ne hagyja ki a lehetőséget!

 

 

 

 

Isles At Cay Commons, Orlando, Fl 32819 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | 116 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS: 2019 JÚNIUS 11 | ELADÁSI ÁR: $235,000 |

 

Ritkán található a piacon, a legfelső emeleten, 3 hálószobás, 2 fürdőszobas sarok lakás, lifttel ellátott épületben a népszerű, Isles at Cay Commons at Vista Cay zárt lakóparkban, az Orange County Convention szomszédságában, pár percre a világhírű Disney World-től, az Universal Studio-tól, a Sea World-től, az Orlando Eye-tól, valamint számos turisztikai látnivalótól, éttermek, bárok, üzletek és bevásárlóközpontok közelében. Legyen ez állandó lakhelye, nyaralója vagy befektetési célú ingatlana, nincs jobb hely, mint a Vista Cay, hisz rövid távú bérleti kiadásra is kiválóan alkalmas. Az egyik hálószoba tóra néző kilátást biztosít, míg az erkélyről részleges tóra néző kilátást kapunk. A bútorozott és felszerelt, Sonoma alaprajz, nagy hálószobákat, tágas fürdőszobákat, nappalit, étkezőt, rozsdamentes acél konyhai eszközöket, gránit munkalapokat kínál. Élvezze a lenyűgöző klubház szolgáltatásait: medencék, medence melletti bár, fűtött spa, fitneszközpont, kosárlabdapálya, grillezési lehetőség, üzleti központ, játékterem, mozi, concierge-pult. Legyen Ön is tulajdonos Orlandoban! 

 

 

 

 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:              ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :             ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Magam is ingatlanokkal foglalkozom airbnb-s rendszeren belül adom ki saját és idegenek lakásait. Ennek kapcsán sok ingatlan adás-vételét volt módom követni, így jól megismertem az evvel kapcsolatos mentalitást, munkamódszert, de minden várakozásomat felülmulta az orlandói lakásom eladásakor szerzett siker és tapasztalat. Orlandói lakásom eladásával Editet bíztam meg, aki azonnal hátára vette az egész ügyet és a lehető legnagyobb részletességgel és pontossággal leírta az eladással kapcsolatos teendőimet, ami csupán a szükséges dokumentumok megküldése és az okiratok aláírása volt. Minden kérdésemre részletes választ kaptam, sokszor egy órán belül, még akkor is, ha nála éjfél volt. Minden olyan feladatot magára vállalt, mely nem tartozik egy ingatlanügynök feladatai közé, mert a tulajdonosnak kellene végeznie. Profi videót és fotókat készítetett a lakásról, és úgy megszervezte az érdeklődők számára a lakás bemutatását, hogy az rekord gyorsasággal, egy nap alatt a meghirdetett áron, alku nélkül elkelt.

Ez CSÚCSSIKER! Kell ennél többet mondani, kell ennél jobb ajánlás? Úgy gondolom, hogy ez nem jött volna létre alapos, gondos, lelkiismeretes előkészítő munka nélkül. Köszönöm szépen Edit!!

 

Delray Beach, Florida 33446 - A Vevő Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 3.5 FÜRDŐSZOBA | 3 AUTÓS GARÁZS | MEDENCE | 311.41 M2 | ÁTVÉTEL: 2017 MÁJUS 26 | VÉTEL ÁR: $1,100,000 |

 

Elegáns, modern és könnyed megjelenésével ez a káprázatos, professzionális módon berendezett többgenerációs otthon a The Bridges nevű, kedvelt lakóközösségben található. Ez az egyszintes otthon kitűnő, nyíltteres berendezéssel, egyedi tervezésű, felújított építészeti elemekkel rendelkezik, köztük egy gyönyörűséges márványpadlóval. Az ingatlan kifogástalan lakberendezési elemekkel van ellátva: kazettás, szegélylécezett mennyezet, tükrös hall, valamint egy díszvilágított, mészkő elektronikai szórakoztatóközpont, amely a nagy szoba fókuszpontjában foglal helyet. A gourmet konyhában kettős Wolf sütő és főzőlap, Sub Zero hűtő, Bosch mosogatógép és felső/alsó szekrényvilágítás van. A klubszoba egyedi tervezésű, beépített irodabútorral rendelkezik, amelyhez felújított világítás, fényűző keményfa padlóburkolat és az udvarra nyíló, üvegezett francia ajtók társulnak.

 

 

A vevo értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Szerencsések voltunk, hogy új otthonunk vásárlásakor hagyatkozhattunk Gábor Edit széleskörű tudására a Delray Beach régió piaci viszonyaival kapcsolatban. Részletes, írásos piacelemzést nyújtott át nekünk és elmagyarázta a jelenleg piaci trendeket. Minden papírmunkát elintézett, nekünk annyi volt a dolgunk, hogy meghallgassuk, és aláírjunk, ha szükséges. Folyamatosan informált minket az ügy alakulásáról, a házellenőrzésről és a HOA (Ház és Lakástulajdonosok Egyesülete) jóváhagyásáról.

 

 

Mindig könnyen el tudtuk érni, gyorsan válaszolt a hívásainkra, e-mailjeinkre és smseinkre. Úgy érezzük, jó üzletet kötött nekünk. Volt alkalmunk megfigyelni, mennyire professzionálisan kezeli a helyzeteket, az ingatlanok megtekintésének megszervezésekor vagy az eladó ügynökével és a HOA irodai alkalmazottjaival való tárgyalásokkor. Az egész folyamat nagyon kellemes volt az első találkozástól az üzlet megkötéséig. Nagyon hálásak vagyunk a befektetett kemény munkájáért és elhivatottságáért, és mindenkit biztosíthatunk arról, hogy Gábor Edit minden elvárást felül fog múlni.

 

 

Paradise Palms Lakópark, Kissimmee, Florida 34747 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 4 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | MEDENCE | 176.70 M2 | ÁTADÁS: 2019 ÁPRILIS 03 |  ELADÁSI ÁR: $225,000 |

 

A hazatérés izgalma nem változik. E kétemeletes, teljesen bútorozott és felszerelt, HÁTSÓ SZOMSZÉD NÉLKÜLI városi stílusú ház TÓPARTI elhelyezkedésével tökéletesen megfelel OTTHONnak, MÁSODIK OTTHONnak vagy AKÁR BEFEKTETÉSnek is. A Paradise Palms Resort az egyik legnépszerűbb üdülőhely-stílusú zárt lakópark, mindössze pár percre a Disney Worldtől, bevásárlási lehetőségektől, éttermektől és más látnivalóktól. Az ingatlanban négy hálószoba, három fürdőszoba, privát, fűtött medence, ablakos veranda, elegáns étkező és nappali található. Az egész földszint csempézett, a teljesen felszerelt konyha hatalmas reggelizőpulttal, rozsdamentes acél készülékekkel, valamint gránit munkalapokkal rendelkezik. A felső szinten a háló lakosztály mellett két másik hálószoba van, de az alsó szinten is találunk egy hálót. Élvezze ki a lakópark nyújtotta szolgáltatásokat: 880 m2-es klubház, fitneszcentrum, uszoda, élményfürdő, szauna, tiki bár, tenisz- és kosár- és röplabdapályák, 50 férőhelyes filmszínház, játékterem, bolt, túraút… mindez benne foglaltatik a HOA közösköltségben (Homeowners’ Association, azaz Ház- és Lakástulajdonosok Egyesülete). Ezen felül jár még a házhoz internet, kábel TV és telefonvonal is. A meglévő foglálások átruházhatók az új tulajdonosnak, ha úgy dönt, hogy megtartja a jelenlegi bérbeadó céget.

 

 

A floridai Kissimmee-ben található Paradise Palms Lennar-féle, elegáns nyaralóotthonokkal szolgál, amelyek egyaránt remekek ingatlanbefektetési és nyaralási célra is. Szökőkutak, vízesések, lenyűgöző kilátás és egy valóságos trópusi paradicsom hangjai fogadják a nyaralóközösség fényűző bejáratán belépőket. Paradise Palms teljes körű szolgáltatásokkal bíró nyaralókörnyezete a legkiválóbb szórakozási lehetőségeket kínálja lakói és vendégei számára. Ön és kedves vendégei örömére ott van a közelben minden, amit csak Floridában szeretni lehet. Pár percre van csak a Disney World, a Universal Studios, Orlando nevezetes International Drive utcája, Florida számtalan golfpályája és sok más látnivaló. A lakóközösség elhelyezkedése miatt könnyen elérhető Orlando következő főútvonalairól: US 192, SR I-4, SR 417, és a Highway 27. További információkért forduljon hozzám bizalommal!

 

 

 

Vista Cay/ Isles At Cay Commons, Orlando, Fl 32819 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 2 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | 103 M2 | ÁTADÁS: 2019 JÚNIUS 06 | ELADÁSI ÁR: $228,000 |

 

Megtalálta az új otthonát! Ez a lenyűgöző, teljesen felújított, stílusosan berendezett, bútorozott és felszerelt, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, földszinti luxus lakás a népszerű, Isles at Cay Commons at Vista Cay zárt lakóparkban található, az Orange County Convention szomszédságában, pár percre a világhírű Disney World-től, az Universal Studio-tól, a Sea World-től, az Orlando Eye-tól, valamint számos turisztikai látnivalótól, éttermek, bárok, üzletek és bevásárlóközpontok közelében. Legyen ez állandó lakhelye, privát oázisa, vagy nyaralóotthona, de akár befektetési célú ingatlanja, nincs jobb hely, mint a Vista Cay, hisz rövid távú bérleti kiadásra is tökéletesen alkalmas: több mint harminc ötcsillagos értékelést kapott az idelátogatott vendégektől. Egymástól elkülönített, nagy hálószobák, tágas fürdőszobák, nappali és étkező, rozsdamentes acél háztartási gépek, gránit munkalapok, parketta kinézésű csempe padló minden lakóterületen és a hálószobákban, saját erkély kilátással a tóra, és még sok más! Élvezze a csúcsminőségű klubház szolgáltatásait: medencék, medence melletti bár, fűtött spa, fitneszközpont, kosárlabdapálya, grillezési lehetőség, üzleti központ, játékterem, moziterem, concierge-pult. Ne hagyja ki ezt a rendkivüli lehetőséget, hogy ezt a gyönyörű lakást magáénak mondhassa!

 

 

 

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 -  Az Eladó Ügynökeként


 

| 6 HÁLÓSZOBA | 6 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | MEDENCE | 310.20 M2 | ÁTADÁS: 2018 JÚNIUS 04 | ELADÁSI ÁR: $470,000 |

 

FANTASZTIKUS ELHELYEZKEDÉS! Eladó a Lennar építtető cég egyik Fiji-típusú háza, ahol professzionális dekorációk, hat háló- és hat fürdőszoba várja az új lakókat. A ház gyalogosan mindössze négy percre van a fényűző Oasis Clubhouse-tól, ahol többek között fitneszközpont, üdülőtípusú úszómedence, élményfürdő, lassú sodrású folyómedence, sportpályák, mozi és tiki bár elégíti ki a vendégek igényeit. Ne várjon, amíg álmai otthona felépül és bútorzatot kap: egyszerűen költözzön be ebbe a lenyűgöző, kulcsrakész, jövedelmező nyaralóotthonba, amely a káprázatos Retreat at Champions Gate golfüdülőben található, mindössze 15 percre Disney Worldtől. A hálószobákban 12 főt lehet elszállásolni, pompázatos körülmények között: rendelkezésre áll két lakosztály king-méretű ággyal, 2 hálószoba queen-méretű ággyal, valamint két további hálószoba, két-két ággyal (twin). A földszinten található három puha, világosbarna bőrkanapé elegáns és kényelmes, tökéletes tévénézéshez a hatalmas, 60 colos HDTV-n. A felső szint sötét bőrbútorai és szintén 60 colos HDTV-je ugyancsak remekül szolgálják a pihenni vágyók kényelmét. A különálló étkezőszobában lévő pompázatos asztal pedig hatalmas méretei miatt mindig az étkezések és összejövetelek központja tud lenni. Hogy a ház a stílusos nyaralásra vágyók kedvelt célpontja legyen, arról a nagyméretű járólapokkal csempézett padló, a teljesen felszerelt konyha, sötét faszekrények, rozsdamentes acél készülékek és gránit munkalapok gondoskodnak. A garázs át lett alakítva játékszobává, és helyet kapott benne egy 8’-as méretű (220 centiméteres) biliárdasztal, amelyet pingpongasztallá is át lehet alakítani, egy 7’-as méretű léghoki asztal, csocsó, dartstábla és fali TV. Amennyiben a jelenlegi menedzsmentcégnél marad, az előjegyzett foglalások is átutalásra kerülnek Önnek.

 

 

A Retreat at ChampionsGate népszerű üdülőhely- és golfozó lakóközösség Orlandóban, példátlan felszereltséggel, páratlan kényelemmel. A tökéletesre tervezett gyepek és a két, Greg Normann tervezte 18 lyukú, elsőrangú golfpálya miatt nem véletlen, hogy amerikai és külföldi ingatlanvásárlókat egyaránt vonz ez a nyaraló stílusú golfüdülő, amely elsősorban rövid távú bérbeadásra szolgál. A Retreat At ChampionsGate lakóközösség számos minőségi, teljesen felszerelt, 4-től 8 hálószobás családi házból áll. Tökéletes elhelyezkedés második otthonnak, bérbeadási lehetőséggel. A részletekért kattintson a RÉSZLETEK gombra, vagy további információkért forduljon hozzám bizalommal.

 

 

 

River Strand, Bradenton, Florida 34212 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 4 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | 3 AUTÓS GARÁZS | MEDENCE | 213.40 M2 | ÁTADÁS: 2019 JÚNIUS 14 | ELADÁSI ÁR: $420,000 | 

 

Egyedülálló lehetőség, hogy a rendkívül népszerű, karbantartásmentes River Strand Golf & Country Club zárt lakóparkban, egy korlátozott számú, kedvelt Tivoli háztipus tulajdonosa legyen, golftagsággal a 27 lyukú, Arthur Hills által tervezett golfpályán. A lakópark és a ház minden tekintetben luxus és kivételes életmódot kínál: 4 hálószoba, 3 teljes fürdő, 3 autós garázs, téglaval lerakott kocsifelhajtó, nagymeretű konyha praktikus konyhaszigettel, rozsdamentes acélból készült háztartási gépek, reggeliző helyiség, tágas formális étkező, nagy kiterjedésű lakosztály saját fürdőszobával, két mosdókagylóval, káddal és külön zuhanyzóval. A fedett terasz fűtött medencével és spaval, tökéletes hely családi estékhez és baráti összejövetelre. Egyéb kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a csempe tető, mennyezeti gipszmintázat, cserép padló a nappaliban, tágas szekrények, mennyezeti ventilátor, hurrikán redőnyök. Az otthon "kulcsrakész", készen áll az új tulajdonosok fogadására, a bútorok pedig az árban vannak.

 

 

Élvezze a 3623 négyzetméternyi klubház összes kínálatát: resort stílusú fűtött medencék, tiki bar, homokstrand, 8 kivilágított Har-Tru® teniszpálya, fitness központ 24 órás hozzáféréssel, pickle ball, kosárlabdapálya, játszóterek, piknik területek, étterem, és még sok más! Minden, amiről álmodott egy családi házban! Tekintse meg a a klubház szolgáltatásait a video tourban.

 

 

 

Plantation, Florida 33324 - Az Eladó Ügynökeként     


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | 209.58 M2 | ÁTADÁS: 2017 AUGUSZTUS 31 | ELADÁSI ÁR: $355,000 |

 

Mindössze 1 nap alatt, teljes áron eladva! Hasonló eredményt szeretne? Ne habozzon, forduljon hozzám bizalommal!

Beköltözésre kész, szívet melengető egyszintes otthon, a 24 órás őrszolgálattal ellátott Sunset Cove zárt lakóparkban, a jóhírű Central Park régióban, amely kitűnő iskoláiról híres, és közel van a főbb autópályákhoz, bevásárlóközpontokhoz, éttermekhez, golfpályákhoz és reptérhez. Nagy belmagasság, nyitott konyha, gránit munkalapok, szeparált hálószobák, parkettás és csempézett padlóburkolat, hurrikánredőnyök minden nyílászárón, tágas, fedett, díszkőburkolatos terasz és még megannyi más.

 

 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Öt évvel ezelőtt találkoztam Edittel egy délfloridai ingatlanvásárlással kapcsolatban és most, hogy eljött az idő a költözésre, nem volt kétségem afelől, hogy őt fogom felkérni a az eladási folyamat levezénylésére. Annak ellenére, hogy több mint háromórás autóútra lakik tőlünk, azonnal a rendelkezésünkre állt, egyből hozott magával egy alapos összehasonlító piacelemzést és már be is indította a dolgot. A képek és a virtuális háznéző videó kitűnő minőségűek voltak, akárcsak a hirdetés, amely professzionális és vonzó is volt egyben. És most lássuk a kemény (és hihetetlen) tényeket: lakáspiacon töltött idő: 1 nap!!!! Eladási ár: teljes áron! Egy dollárral se kevesebb!

 

 

Edit fantasztikus munkát végzett, alig hittem a fülemnek, mikor a fenti eredményt közölte velem telefonon. Ezen felül az egész eladási folyamaton rendkívül hatékonyan vezetett végig minket, mindig rendelkezésre állt, az emailekre perceken, néha másodperceken belül válaszolt!!! Összességében, ha a legmagasabb színvonalú szolgáltatásra, gyors ügyintézésre és egy sugárzó, szuperprofi ügynökre vágyik, őt kell keresnie! Edit a legjobb!!!!

 

 

 

Grand Estuary - River Strand, Bradenton, Florida 34212 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 2 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | 104.14 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS: 2019 JÚLIUS 1 | ELADÁSI ÁR: $173,000 |

 

Két hálószobás, két fürdőszobás, teljesen berendezett, kulcsrakész, ritkán kapható negyedik emeleti lakás, csodálatos kilátással tóra és golfpályára, ahol egész évben élvezheti golftagságát az Arthur Hills által tervezett 27 lyukú bajnoki golfpályán. Közel az I-75 úthoz, a népszerű River Strand Golf és Country Club lakóparkban, Bradentonban található, könnyű hozzáféréssel az iskolák, üzletek, éttermek, és világszínvonalú tengerpartokhoz. Ingatlanát használhatja állandó lakóhelyként, második otthonnak vagy bérbeadhatja, hiszen a klubtagság átruházható a bérlőkre.

A tágas Ashbury alaprajzú lakás tökéletes hálószoba elosztása maximális privát teret biztosít lakóinak, kényelmüket fokozza egy nagy konyha beépített konyhaszekrényekkel, egy reggeliző sarok, az étkező és nappali kombinació, melynek üvegajtója fedett terasz felé vezet. A lakás további jellemzői közé tartozik az átlósan elhelyezett 18” padlóburkoló csempe, gránit konyhapult, rozsdamentes acélból készült háztartási gépek, hurrikán rezisztens ablakok, függönyök, kettős gardrobszobák. Az épület lifttel, a lakás pedig egy külső tárolóhelyiséggel rendelkezik.

 

 

A közösköltség (HOA) karbantartás mentes életmodot biztosít, magába foglalva a Tuscan-stílusú, 3623 négyzetméternyi klubház kínálta szolgáltatások kihasználásat: két étterem, üdülő stílusú fűtött medencék, pezsgőfürdők, ellenállás medencék, tiki bar, homokstrand, 8 kivilágított Har-Tru® teniszpálya, két state-of-the-art fitneszközpont 24 órás hozzáféréssel, kosárlabda- es pickle ball pályák, játszóterek és piknik területek. Florida életmód a legjavából! Ne hagyja ki a lehetőséget! 

 

 

BellaVida Resort, Kissimmee, Florida 34746 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 4 HÁLÓSZOBA | 4 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | MEDENCE | 192.21 M2  | ÁTADÁS: 2019 MÁJUS 24 | ELADÁSI ÁR: $285,000 |

 

Az ingatlan a lehető legjobb elhelyezkedéssel bír, és tökéletes kiadandó nyaralónak vagy második otthonnak: a lenyűgöző, természetvédelmi területre néző kilátást nyújtó, kulcsrakészre bútorozott, teljesen felszerelt ház 4 hálószobával, 4 fürdőszobával, játéktérré alakított garázzsal és fűtött, fedett medencével rendelkezik. A Bellavida Resort őrzött lakópark elsősorban rövid távú bérleti célra épült, és mindössze percekre található világhírű vidámparkoktól, éttermektől, golfpályáktól és bevásárlási lehetőségektől. Az ötcsillagos üdülőhöz méltó szolgáltatások a privát otthon kényelmével és intimitásával ötvöződnek. Hibátlanra tervezett alaprajzának köszönhetően minden hálószobának külön fürdőszobája van. Az alsó szint teljes egészét járólapok, a felső szintét pedig padlószőnyeg borítja. Élvezze ki az ingatlant saját maga, vagy adja ki másnak, akár a jelenlegi bérleti konstrukció keretében, akár egy új bérletmenedzselő cég segítségével!

 

 

A Bellavida Resort gyönyörű, mediterrán stílusú környezetben található, amelynek előkelő szépsége az üde tájrendezésnek köszönhető. A helyszín és a bőséges szolgáltatáskínálat az, ami miatt ez az üdülő a tökéletes választás, ha Orlandóban kíván nyaralót vásárolni vagy ingatlanba fektetni. Kifinomult ízlésű vásárlóink újépítésű és viszonteladásra kínált ingatlanok széles palettájából válogathatnak. A részletekért kattintson a RÉSZLETEK gombra, vagy további információkért forduljon hozzám bizalommal.

 

 

 

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 6 HÁLÓSZOBA | 6 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | MEDENCE | 311.03 M2 | ÁTADÁS: 18 AUGUST, 2017 | ELADÁSI ÁR: $465,000 |

 

Kulcsrakész, gyönyörű nyaralóház, fedett úszomedencével a lenyűgöző Championsgate golfüdülőben, mindössze 15 percre a Disney Worldtől. A téglahomlokzattal, cseréptetővel és dísztéglás kocsi beállóval ellátott, kifogástalanul berendezett, 6 hálószobás, 6 fürdős ház 12 lakót is kényelmesen be tud fogadni. A nappaliban három luxus bőrkanapé és egy 165 cm-es képátlóval bíró HDTV is helyet kapott. Az elkülönített étkezőben tíz fős étkezőasztal áll, hogy mindenki odaférjen a közös vacsorához, a garázs pedig játéktérré lett átalakítva. A tökéletes kényelemről teljesen felszerelt konyha, gránit munkapultok, rozsdamentes acél háztartási gépek, egy konyhapult bárszékekkel, méretes kerevetektől szegélyezett medence, napernyő és párnázott székekkel körülvett két kerti asztal gondoskodik.

 

 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Évekkel ezelőtt ismertük meg Gábor Editet és elhivatott, proaktív hozzáállása meggyőzött minket arról, hogy ő a legmegfelelőbb ember házunk eladására. Nem is kellett csalódnunk. A helyi ingatlanpiaci helyzettel kapcsolatban mindig jólinformált volt, és egyenesen beszélt velünk a lehetőségekről. Nem csak, hogy készített egy összehasonlító piacelemzést, de arra is szakított időt, hogy elmagyarázza nekünk az aktuális trendeket. Ezen beszélgetések, valamint javaslatai alapján felkészült döntést tudtunk hozni az árról, hogy az versenyképes, de nekünk is elfogadható legyen. Edit javaslatait a piac beigazolta. 

 

 

Lényegében mindent ő csinált: hirdetésfeladás, háznézés, ajánlatok megtétele, házellenőrzések, szerződéskötés és eladás utáni szolgáltatások. Végezetül, Edittel dolgozni remek, gördülékeny élmény volt. Annak ellenére, hogy eleve magas elvárásokat támasztottunk felé, képes volt még ezeket is túlszárnyalni. Ha megbízható, elhívatott, felkészült, figyelmes és kellemes ügynököt keres, Edit az ön embere. Habozás nélkül tudjuk őt ajánlani bárkinek, aki Orlando körzetében adna vagy venne ingatlant.

 

 

 

Paradise Palms Resort, Kissimmee, Florida 34747 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 4 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | MEDENCE | 176.70 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS: 2019 JÚNIUS 07 | ELADÁSI ÁR: $230,000 |

 

Fantasztikus elhelyezkedés! A 900 m2 területű klubház csak egy lépésre van! A világhírű Walt Disney vidámparkok, éttermek és vásárlási lehetőségek közelében fekvő, professzionálisan bútorozott és berendezett sorházi luxusotthon a népszerű Paradise Palms üdülőhely-stílusú zárt lakóparkban található. A 2013-ban épült, jövedelmező nyaraló az otthon minden kényelmével szolgál: magánmedence, tágas alaprajz négy hálószobával, három komplett fürdőszoba, elegáns étkező és nappali, teljesen felszerelt konyha rozsdamentes acél konyhai gépekkel, gránit munkalapok, teljesen csempézett alsó szint és a sort még lehetne folytatni. A havi HOA (Home Owners' Association, közös költség) díjban benne foglaltatik: a klubház üdülőhely-stílusú medencéje, élményfürdő, szauna, korszerű fitnesz centrum, játékszoba, piac , tiki bár, csemegeüzlet, mozi, tenisz-, kosárlabda- és röplabdapálya, concierge-szolgálat. A foglalások folyamatosan érkeznek. 

 

 

A floridai Kissimmee-ben található Paradise Palms Lennar-féle, elegáns nyaralóotthonokkal szolgál, amelyek egyaránt remekek ingatlanbefektetési és nyaralási célra is. Szökőkutak, vízesések, lenyűgöző kilátás és egy valóságos trópusi paradicsom hangjai fogadják a nyaralóközösség fényűző bejáratán belépőket. Paradise Palms teljes körű szolgáltatásokkal bíró nyaralókörnyezete a legkiválóbb szórakozási lehetőségeket kínálja lakói és vendégei számára. Ön és kedves vendégei örömére ott van a közelben minden, amit csak Floridában szeretni lehet. Pár percre van csak a Disney World, a Universal Studios, Orlando nevezetes International Drive utcája, Florida számtalan golfpályája és sok más látnivaló. A lakóközösség elhelyezkedése miatt könnyen elérhető Orlando következő főútvonalairól: US 192, SR I-4, SR 417, és a Highway 27. További információkért forduljon hozzám bizalommal!

 

 

 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem : ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Azt gondolom, ha létezik még a mai rohanó világban alaposság, precizitás, szakértelem, akkor ezeket, egy személyben testesíti meg az én ingatlanügynököm. Az ingatlan értekesítése során folyamatos információt kaptam az aktuális helyzetről, egy perc kétely nem volt bennem, hogy az üzlet sikerrel zárul. Edit a rá jellemző lelkiismeretes hozzáállásával, nagyívű szakmai ismereteivel, szó szerint keresztül gázolt minden elénk háruló akadályon, és sikerre vitte az üzletet. Mivel régóta ismerem így nem lepett meg a lehengerlő stílusa, amivel mindent a határidőre elintézett. Ezúton szeretnék köszönetet mondani. Drága Edit, ha Floridai ingatlan, akkor a jövőben is csak veled dolgozom és téged ajánlak.

 

Miami, Florida 33179 - A Vevő Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA  | 2.5 FÜRDŐSZOBA | GARÁZS | 195.74 M2 | ÁTVÉTEL: 2017 FEBRUÁR 3 | VÉTEL ÁR: $295,000 |

 

Tágas, háromhálószobás, két és félfürdős sorházi ingatlan, kedvelt lakóparkban, pár percre az I-95-ös autópályától, Aventurától, bevásárlási és étkezési lehetőségektől és strandoktól. Nyitott alaprajzú, nagy belmagasságú lakótér bőséges tárolási lehetőségekkel, porceláncsempés padlóburkolattal, tágas lakosztállyal (amelyből gardróbszoba, fürdőszoba, valamint mosó- és szárítóhelyiség nyílik), továbbá elkerített terasszal és garázzsal. A lakópark bejáratát őrzött kapuház biztosítja. Klubház, medence és vendégparkoló is rendelkezésre áll. Jöjjön, szeressen bele ebbe az elbűvölő ingatlanba!

 

A vevő értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Mikor először találkoztunk Gábor Edittel, elmagyarázta, hogy munkája inkább szolgáltatás, mint eladás. Ezt újra és újra be is bizonyította alapos ismereteivel a házépítés és a helyi piaci viszonyok területén. Minden alkalommal, ha új ingatlant néztünk meg, Edit módszeres ellenőrzést végzett esetleges problémák után kutatva, közben magyarázva az épület minőségét, burkolatát, gépeket stb. Edit ezen felül többfordulós tárgyalássorozaton kalauzolt végig minket, amíg olyan árat sikerült kialakítani, amely nekünk is megfelelt. A végén megtaláltuk az ingatlant, amelyik tökéletes volt számunkra és azóta is imádjuk a helyet! Kedvenc mondásom Edittől: „abban a pillanatban, ahogy megvetted az ingatlant, már eladóvá is váltál”.

 

Clearwater, Florida 33761 - A Vevő Ügynökeként


 

| 4 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | 147.25 M2 | ÁTVÉTEL: 2017 MÁRCIUS 15 | VÉTEL ÁR: $178,000 |

 

Szupertágas sorházi lakás Countryside szívében. A ház hátában lévő óriási nyílt mező a gondozással kapcsolatos teendők nélküli életet és bőséges teret biztosít az aktív pihenéshez. A környéken találhatók: remek vásárlási lehetőségek, éttermek (Countryside bevásárló központ), valamint parkok és iskolák (Davis, Safety Harbor, Countryside). A négyhálószobás, kétfürdőszobás otthon felújított ablakai és ajtói hurrikánredőnyökkel lettek ellátva. A ház felújított parketta-, csempe- és valódi fenyő keményfa padlóburkolattal van ellátva. A 18 m2-es padlásszoba ideális lehet dolgozószobának, irodának vagy játszószobának. A nyitott konyha és étkező remek teret nyújt a szórakozáshoz. Az üvegfalú télikert csodálatos magánteret biztosít a gyönyörű idő szabadban történő élvezetéhez.

 

 

A vevő értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Mikor először találkoztunk Edittel, barátságos, mosolygós, kellemes, megbízható, határozott és segítőkész embert ismertünk meg benne. Úgy vásároltunk ingatlant Floridában, hogy nem is láttuk a házat. Edit járt el a nevünkben, elvégezte a ház ellenőrzését, precízen és alaposan elkészítette a szükséges dokumentumokat és elküldte nekünk őket, apró részletekbe menően elmagyarázva mindent, lépésről lépésre. A vásárlás és üzletkötés rendkívül simán és problémamentesen ment. Edit túlszárnyalta minden, ingatlanügynökökkel kapcsolatos elvárásunkat. A jövőben bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyünk lesz, kizárólag Edithez fordulunk majd. Rendkívül hálásak vagyunk a munkájáért. Nagyon szívesen ajánljuk őt bárkinek, aki ingatlanügynököt keres! 

 

 

Wesley Chapel, Florida 33543 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 2.5 FÜRDŐSZOBA | 121.88 M2 | ÁTADÁS: FEBRUÁR 7, 2018 | ELADÁSI ÁR: $127,000 |

 

Zöldövezetek karbantartását nem igénylő sorház a Vermillion Meadow Pointe zárt lakóparkban, kényelmes hozzáférést biztosítva az I-75 és az I-275-ös utakhoz, a bevásárló -, éttermi -, és szórakoztató lehetőségekhez, nagyszerű iskolákhoz. A kerámia burkolatú földszint teljesen felszerelt konyhával, reggeliző bárral, kamrával, nappaliszoba/étkező kombinációval, ½ fürdővel, valamint egy árnyékolt /csempézett terasszal és tároló szekrénnyel rendelkezik, amely a hátsó szomszédok nélküli természetvédelmi területre néz. A második emeleten két szőnyeges hálószoba és két csempézett fürdőszoba kínál kényelmet a magánélethez. A klubház, a medence, a fitnesz, a játszótér, a teniszpályák használatát a HOA (közös költség) fedezi. Továbbá, a HOA magába foglalja a vizet, a szemet szállitást, a csatornahálózatot, a külső épületbiztosítást, a tetőt és a tereprendezést.

 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:              ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :             ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Nem szoktam túl sűrűn véleményt írni, de most egyszerűen nem tudtam nemet mondani. Magánemberként már több mint 10 éve ismerem Gábor Editet. Ez idő alatt közelről figyeltem, hogyan tanult bele az ingatlanügynök szakmába. Mindig nagyon kedves volt; energikus és professzionális hozzáállást tanúsított mindenhez, amibe belekezdett. Amikor úgy alakult, hogy egyedül folytatja a karrierjét, nem haboztam rábízni az ingatlanom meghirdetését. Tudtam, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy nagyon rövid időn belül eladja. Szakértelme már a legelején megmutatkozott, a szerződés összeállításától kezdve a fényképek készítésén át az apró részletekre kitérő figyelméig, mindenben. Nem esett nehezére seprűt ragadni, hogy a házat a legjobb állapotába hozza fotózáshoz, mutatáshoz. Éles szemének és szakértelmének hála, az ingatlan nem egész egy hét alatt elkelt. A lelkesedése és a hozzáállása határozottan megnyerő. Mindig volt egy jó javaslata, ha szükség volt rá, és végül ki is harcolta a legjobb árat az ingatlanért. Sosem kellett várnom válaszaira, teljesen profi volt. Nem csak az üzlet lebonyolításában állta meg a helyét, de jól kijött másokkal is. Ügynökök, vállalkozók, ellenőrök és értékbecslők mind szerettek vele dolgozni. Köszönöm Edit, hogy mindig ott voltál és hogy a látszólag nehéz időszakot könnyűvé tetted! És most jöjjön a következő projekt!

 

Kissimmee, Florida 34747 - A Vevő Ügynökeként


 

| 2 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | 134.24 M2 | ÁTVÉTEL: 2018 FEBRUÁR 20 | VÉTEL ÁR: $110,000 |

 

Felújított, bútorozott, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás rövid távú bérbeadási lehetőséggel. Az apartman asztalokkal és székekkel ellátott, privát, zárt terasszal rendelkezik, ahonnan erdei környezetre nyílik kilátás. A hálószobában egy king-size ágy található, míg a mesterfürdőben dupla mosdókagyló, külön fürdőkád és zuhanyzó is van. A vendégszobában két különálló ágy található, a nagy nappalit kandalló ékesíti, a konyha pedig teljesen felszerelt. Az üdülő-lakópark számos szolgáltatásai közé tartozik az őrzött kapu bejárat, egy klubház fűtött medencével, fitneszterem, szauna és ajándékbolt. Tökéletes nyaraló, második otthon és extra bevétel bérbeadásból! 

 

 

A vevő értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:              ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :             ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Edit fantasztikus volt az egész vásárlási folyamat során. Nagyszerű tanácsokat adott a legapróbb dolgokat illetően is. Több mint 8 éve ismerjük Editet. Évek óta él Floridában, és nagyon tájékozott Közép Florida és Orlando területéről. Türelemmel mutatta be az ajánlatokat, részletes visszajelzést adott a HOA-ról (Lakástulajdonosok Egyesülete, közös költség), segített nekünk realisztikus elvárások kialakításában és alapvetően a folyamat minden szakaszában útmutatást nyújtani nekünk. Nagyon hálásak vagyunk a segítségért. Edit rendkívül professzionális, azonnal reagált kérdéseinkre akár e-mailben, akár telefonon. Azt is értékeltük, hogy semmiféle nyomást nem gyakorolt ránk és objektív szolgáltatast nyújtott. Edit tele van lelkesedéssel, megértéssel, becsületességgel, jól tájékozott, és nagyon elégedettek vagyunk az együttműködésünk eredményével. Mindenkinek ajánljuk szolgáltatásait!

 

Brandon, Florida 33510 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | 136.38 M2 | ÁTADÁS MÁRCIUS 16 | ELADÁSI ÁR: $198,000 |

 

Tökéletes állapotban lévő, három háló- és két fürdőszobás családi ház, fedett terasszal, 1000 m2-es területen, a Brandon-régió szívében, közel az I-75-ös és I-4-es autópályákhoz, iskolákhoz, bevásárlási lehetőségekhez és éttermekhez. Nincsenek építkezési és térhasználati megkötések, sem pedig HOA díjak (Home Owners’ Association, közös költség). Szeparált alaprajz, keményfa padlóburkolat a hálókban és a lakótérben, csempe a vizes blokkokban. Újratervezett konyha, fa szekrények, vonzó gránit munkalapok, rozsdamentes acél konyhai gépek, teljesen új, hőszigetelt ablakok, egyéves légkondicionáló, fészer a hátsókertben extra tárolóhelynek, új garázsajtó és sok minden egyéb! Ezt látni kell, ki ne hagyja!

További részletekért forduljon hozzám bizalommal!